Tuinontwerp, Tuinrealisatie, Realisatie, Tuinonderhoud, Onderhoud

Voor kinderen

Spelen met zand, water, takken en stenen, struinen tussen de struiken, rennen over een heuveltje, kriebelbeestjes vinden onder een steen, snoepen van een bramenstruik… Dit zijn een aantal voorbeelden van activiteiten die een natuurlijke speelgelegenheid mogelijk maken. Dit kan een buurtspeeltuin zijn, een school, een kinderdagverblijf, een privétuin of iedere andere plek waar kinderen spelen.

Voor een natuurlijke speelplaats kan ik het ontwerp maken en bemiddelen bij het verdere traject van aanleg en onderhoud. Om kinderen en leraren en andere betrokkenen nauw bij het proces te betrekken (het wordt tenslotte hún tuin) kan ik een presentatie houden of een (maquette)workshop organiseren waarin de wensen boven water komen. Verder kan ik ondersteunen bij het maken van een stappenplan en advies geven over veiligheid en keuring.

Kijk ook eens op www.jungle-fun.nl: we gaan met kinderen het bos in en maken met touwen klimconstructies tussen bomen. Het spelen in de touwen is een mooi opstapje om het bos te verkennen.